Andreea Verde (Lupescu)

Dansez de mai bine de 10 ani la intersecția dintre jurnalism, PR cultural, comunicare și ateliere de scriere creativă. 

Mic istoric:

Am realizat materiale speciale centrate pe poveștile de viață ale oamenilor pentru TIFF, Electric Castle, Untold, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, iar în timpul colaborării cu Global Records, am făcut o serie de materiale editoriale și video cu numeroși artiști români.

Pasiunea mea pentru lumea cărților m-a făcut să mă implic în evenimente speciale, lansări inedite de carte, premiere internaționale, organizarea cluburilor de carte și campanii naționale de promovare a lecturii, descoperind astfel o pasiune autentică în designul de eveniment, prin coordonarea departamentului de PR & Comunicare.

De-a lungul anilor, am compus muzică, m-am implicat în proiecte cinematografice, am mers în rezidențe artistice și am participat la workshopuri de dans, teatru, artă vizuală. În tot acest timp, am continuat să fac interviuri și materiale speciale despre artiști și proiecte culturale.

Unele dintre cele mai mari bucurii le-am trăit atunci când am ținut ateliere de scriere creativă pentru adulți și copii, când am construit povești pe muzică și am făcut coloane sonore inspirate din sunetele naturii. Reconectarea cu natura a fost un pas mare spre reconectarea cu mine.

Cred în magia muzicii, filmelor, cărților, teatrului și în puterea artei de a construi lumi noi. Mă fascinează poveștile oamenilor și cred că cei care rezonează, ajung să se întâlnească, până la urmă.